Despre Emilian

SC EMILIAN SRL este o societate comerciala cu capital privat, infiintata in anul 1991.
Obiectul de activitate, in conformitate cu actele constitutive si mentiunile ulterioare, este reprezentat de comercializare autoturisme noi si de ocazie ,reparatii si intretinere autoturisme, vanzari piese si accesorii auto.
Am pornit la drum, cu pasi marunti, dar siguri, asa cum ii sta bine unei firme abia nascuta, si pregatita sa invete din mers tainele lumii afacerilor. Cu o echipa mica, la inceput de numai cativa angajati, dar care avea drept atuuri entuziasmul si deschiderea catre noi abordari ale pietei, oameni tineri cu idei noi si deschisi catre tot ce inseamna inovativ, am reusit sa intram pe piata.
Pe langa acest lucru, alaturi de o politica de marketing bine gandita am reusit sa ne impunem pe piata intr-un interval de timp relativ scurt in conditiile unei concurente foarte puternice.
De-a lungul anilor, investitiile au continuat prin achizitionare de utilaje, si diversificarea gamei de produse in magazinul de piese auto si accesorii .
SC Emilian S.R.L pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor.
Prioritar era sa ne facem un sediu mult mai impunator care sa ne consacre pe piata autohtona, sa ne ofere mai multa prestanta si sa ne sporeasca imaginea de care are nevoie o firma serioasa, fapt care s-a si intamplat, astfel ca noul sediu inaugurat in 2007,se afla acum la iesire din Sibiu, Selimbar, kilometrul 302 + 545 (langa Podul de Centura).

Aflandu-ne in plina dezvoltare, am marit si numarul de angajati. De la an la an ne-am propus sa crestem cifra de afaceri si sa fim seriosi in ceea ce facem pentru a avea credibilitate in toate actiunile intreprinse, iar acest lucru ne-a facut sa incercam exploatarea la maxim a obiectelor de activitate pe care le avem in cadrul firmei.

Datorita seriozitatii cu care firma trateaza fiecare client, datorita respectarii termenelor de executie, a folosirii de materii prime de cea mai buna calitate, datorita calitatii serviciilor pe care le ofera, firma SC EMILIAN SRL si-a castigat un loc bine stabilit pe piata.
Obiectivele noastre strategice sunt:
- Servirea clientilor la cele mai inalte standarde, intelegerea, acceptarea si satisfacerea clientilor si nevoilor in continua schimbare ale acestora
- Dezvoltarea unor activitati profitabile prin oferirea de produse si servicii apreciate de clienti
- Formarea si mentinerea unor specialisti devotati organizatiei, care sa raspunda exigentelor clientilor
- Adincirea relatiilor de parteneriat cu furnizorii si clientii
In acesti ani de activitate am  reusit sa creem o afacere complexa prin care am urmarit sa  oferim clientului toate serviciile din domeniul auto, de la achizitia unui automobil nou sau second - hand, pana la servicii de intretinere si de reparatii auto, piese de schimb, transport(tractare) auto, la cel mai bun pret de pe piata.