Service auto

Service

Service-ul este echipat cu cele mai moderne aparate si instrumente de diagnosticare si remediere a posibilelor probleme aparute .
Atributele cele mai importante ale service-ului nostru sunt rapiditatea si calitatea lucrarilor efectuate. Piesele folosite sunt numai de origine Dacia-Renault, iar tehnologia si metodologia sunt conforme cu instructiunile de la producator.


Tinichigerie-vopsitorie

In atelierul de tinichigerie – vopsitorie, aici se efectueaza cu maxima eficienta si responsabilitate lucrari de vopsitorie, utilizand metode computerizate de preparare a nuantelor de culoare dorite. Datorita metodelor folosite se pot executa atat vopsiri totale, cat si retusuri la o calitate ireprosabila, avand in dotare cabina de vopsit, laborator propriu de vopsele, stand pregatire vopsele, aparate de lustruit, dispozitive de polishat, etc.

Efectueaza operatii aplicate elementelor de caroserii, prin intermediul aparaturii din dotare respectiv aparat de sudura, flex, aparat de sudura in argon, stand de redresat caroserii, truse individuale pentru pentru lucrari caroserie, truse hidraulice pentru cadre, usi si alte elemente de caroserie.